Over Roland

"Anderen laten schitteren dat is waar ik voor ga"

Ik ben Roland Rijshouwer een ervaren vijftiger en ruim twintig jaar Sociaal ondernemer. Ik draag graag bij aan het welbevinden van mens en natuur. Ik hou van ontmoetingen en “echte” mensen. Gedrag fascineert mij, wat drijft mensen, waarom doen ze wat ze doen, oordelen, meningen en ego’s, heel boeiend. Als iemand doet waar hij/zij van nature goed in is geniet ik daar van. De drive en passie die je dan te zien krijgt, echt heel mooi. Anderen laten schitteren dat is waar ik voor ga.

Na een loopbaan in de uitzendwereld, re-integratie en verzuimmanagement, ben ik in 2004 gestart met SportWorks. Gedurende de jaren ben ik op verschillende vlakken actief geweest met sport gerelateerde recruitment, competentie management, organisatie- en persoonlijke ontwikkeling en proces- en projectmanagement. Vele maatschappelijke projecten, organisaties en mensen heb ik begeleid, gecoacht en gemanaged. Alle opdrachten hadden belangrijke overeenkomsten, de mens staat centraal en sociaal maatschappelijke impact maken met sport en bewegen.

Na twintig jaar SportWorks voelde ik dat het tijd werd om een verandering door te voeren. Een verandering waarmee ik zeker nog twintig jaar vooruit kan en op een ander vlak een bijdrage kan leveren aan een mooiere wereld. Opdrachten doen waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Na enkele opleidingen en trainingen als familie-en organisatie opstellingen; Post HBO coach practitioner; MTO talent model maar vooral ook gesprekken, ontmoetingen en veel zelf ontwikkeling, ben ik uitgekomen bij Roland Rijshouwer MensenWerk.

Van betekenis zijn voor anderen en daadwerkelijk een bijdrage leveren aan maatschappelijke doelen en het succes en het functioneren van mensen in organisaties en bedrijven, dat is waar ik voor ga. Immers is je loopbaan een groot deel van je leven, hoe fijn is het als je daar zelf regisseur van bent en autonoom jouw koers kan bepalen. Daar is iedereen bij gebaat, je familie, je vrienden, de organisatie, de maatschappij, maar vooral jij zelf.

Meer over mij

Van betekenis zijn voor anderen en daadwerkelijk een bijdrage leveren aan maatschappelijke doelen en het succes en het functioneren van mensen in organisaties en bedrijven, dat is waar ik voor ga."

Anderen over Roland

“hij is sympathiek, is belangstellend en heeft humor, soms een tikkeltje baldadig “

“als er 1 deur dichtgaat , gaan er bij Roland 3 open, hij denkt in oplossingen en kan de dingen vanuit een ander oogpunt belichten“

“volgens mij leeft hij op sociale contacten, hij beweegt zich makkelijke onder de mensen en maakt snel contact”

“Roland kan zonder moeite schakelen en verbinden op alle niveaus, en zichzelf blijven."

“er komt echt iemand binnen, fijne energie om zich heen.“

“Roland kan goed luisteren en feedback geven.“

“Roland is loyaal, betrokken, eerlijk en oprecht.“

“door zijn natuurlijke manier van coachen kan hij iemand begeleiden naar bewustwording en persoonlijke groei.”

“steeds op een positieve en constructieve manier het moeilijke gesprek aan durven te gaan”

“niet de meest gestructureerde man op deze aarde maar daar kan hij inmiddels goed mee omgaan”

“je hebt altijd het gevoel dat je contact met hem hebt, hij weet uit veel woorden de essentie te halen"

"Vertrouwelijke informatie" is hem toevertrouwd, hij doet de dingen met zorg en aandacht. Hij is is respectvol, betrokken en sympathiek.“